Vacatures

Psychiater

OPZ Geel

Ter ondersteuning van ons artsenkorps, is het OPZ op zoek naar een Psychiater (vervangingscontract (6 maanden))

Profiel

Je bent een erkend psychiater of een laatstejaars in opleiding. In ons ziekenhuis werk je in multidisciplinair teamverband, neem je deel aan wachtdiensten en eventuele nazorgprogramma’s. Verder ben je verantwoordelijk voor medicamenteuze ondersteuning en neem je diagnosticerende taken op. Je bent vertrouwd met of hebt interesse in de behandeling van psychotische pathologie zowel residentieel als semi-residentieel en je toont een actieve betrokkenheid bij het uitbouwen van OPZ Geel als expertise- en opleidingscentrum.

Je beschikt over de vaardigheden om samen te werken op basis van respect en vanuit de geest van voortdurend verbeteren. Je bezit een heldere visie over zorg en kan deze visie in innovatief handelen vertalen.  Je communicatiestijl is open en u bent een teamplayer. Je kunt een visie ontwikkelen en overbrengen op een team en bent bereid eindverantwoordelijkheid op te nemen. Je hebt interesse in residentiële psychiatrische zorg. Je kunt een visie ontwikkelen m.b.t. vermaatschappelijking van zorg. Tenslotte heb je interesse in werken binnen mobiele teams in acute zorg voor volwassenen.

Wat bieden we je?

Een vervangingsovereenkomst (vanaf half maart ’24 t.e.m. half september ’24) van 12u per week waarbij relevante ervaring wordt gehonoreerd, aantrekkelijke en gezinsvriendelijke arbeidsvoorwaarden, vormings- en opleidingskansen, een aantrekkelijke vakantieregeling, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, … 

Interesse

Je sollicitatiebrief met cv stuur je naar het OPZ Geel, t.a.v. dr. Tom Geuens, hoofdarts, Dr. Sanodreef 4, 2440 Geel

Je sollicitatiebrief met cv uiterlijk op 15 februari 2024