Vacatures

Psychiater

ZNA ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg – site ZNA Cadix

ZNA zoekt Arts-specialist in de psychiatrie

ZNA zoekt een arts-specialist met erkenning in de psychiatrie voor het traject acute zorg met een hart voor onze stadspsychiatrie. Je werkt intensief samen met 3 andere collega’s binnen dit traject. Het urenpakket is in samenspraak te bepalen met het mobiel crisisteam en de psychiatrische crisisdienst (EPSI) naast de gedeeltelijke liaisonfunctie. Dit alles binnen een geïntegreerde werking ‘acuut traject’ psychiatrie.

Wat is jou uitdaging?

-        Je staat in voor het deelpakket mobiel crisiteam- epsi- liaison en breder geintegreerd in de acute werking van volwassenpsychiatrie binnen ZNA

-        ZNA volwassenenpsychiatrie is een toegankelijke en kwaliteitsvolle psychiatrie in de stad, gespecialiseerd in crisis, acute en intensieve behandeling van volwassenen met psychische en psychiatrische problemen. Het psychiatrisch ziekenhuis, gelegen op de site Stuivenberg, focust op gespecialiseerde psychose- en verslavingszorg via een trajectwerking die individuele zorg op maat mogelijk maakt

-        Het acuut traject (PAAZ-EPSI-urgentieraadpleging-MCTA- daghospitalisatie) bevindt zich op site Erasmus en verhuist zeer binnenkort naar de nieuwe site CADIX.

-        De verschillende trajecten werken in verbondenheid mede via onze outreachende werking (mobiel psychiatrisch crisisteam Antwerpen (MPCTA), mobiel psychiatrisch team ’t Stad (MPT ’t STAD) en een mobiel team voor transitieleef tijd. Alsook via een diverse en uitgebreide werking dagbehandeling en wonen (PVT).

-        Verder zetten we momenteel ook actief in op de verdere uitrol van een multidisciplinaire en geïntegreerde liaisonwerking op de verschillende grote sites van ZNA.

-        Daarnaast zijn we verbonden met alle diensten psychogeriatrie ZNA.

-        Ook de stresskliniek (Mindfulness voor volwassenen-jongeren en kinderen met grondlegger Edel Maex) behoort tot de werking volwassenenpsychiatrie binnen ZNA

-        Momenteel bereiden we ook de integratie van een GGZ cluster ZAS voor.

-        ZNA volwassenenpsychiatrie werkt volgens een moderne herstelvisie die acute en laagdrempelige zorg alsook vermaatschappelijking van langdurige zorg patiënten nastreef t. We geven daarnaast mee actief vorm aan diverse interne en externe innovatieve zorgprojecten binnen de context van onze grootstad.

Wat zijn jouw troeven?

-        Je bent in het bezit van een diploma arts-specialist in de psychiatrie.

-        Een erkende opleiding in de psychotherapie is een pluspunt.

-        Je hebt een goede kennis van het Nederlands; meertaligheid is welkom.

-        Je bent een teamgerichte persoonlijkheid.

-        Je bent dynamisch en innovatief ingesteld.

-        Je staat dagelijks mee in voor kwaliteitsvolle en patiëntgerichte zorg.

-        Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

-        Je bent bereid om de vooropgestelde visie eigen te maken, verder mee uit te werken en te implementeren.

-        Respect, inlevingsvermogen en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden in je

werk.

-        Af finiteit voor acute en crisispsychiatrie binnen de context van een stadspsychiatrie, nauw verbonden en geïntegreerd via een GGZ cluster met het AZ.

Wat bieden wij jouw aan?

-        Overeenkomst: zelf standige overeenkomst

-        Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg – site ZNA Cadix

-        Jobtime: deeltijds (30u)

-        Startdatum: De start van de overeenkomst is onderling overleg te bepalen.

-        Verloning: statuut als zelf standige met interessante financiële vergoeding met een aantrekkelijk wachtsysteem.

Heb je nog vragen?

Voor deze functie zal een selectiegesprek georganiseerd worden. Kandidaturen worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Je kan je kandidatuur met CV, diploma, referenties en vermelding van het  vacaturenummer richten aan Niels Vrijsen van HR Rekrutering via het e-mailadres niels.vrijsen@zna.be