Vacatures

Psychiater

Medisch Centrum St.-Jozef (Munsterbilzen)

Het Medisch Centrum St.-Jozef is op zoek naar een Ouderenpsychiater

Voor zorgeenheid Argo 10 u/week. Het betreft een contract van onbepaalde duur binnen de ouderenpsychiatrie.

Voor de polikliniek en liaison ouderpsychiatrie in het ZOL Genk voor 3 halve dagen/week

Functieomschrijving 

• U staat in voor de behandeling van patiënten met een functionele stoornis, meer specifiek patiënten met een stemmings- en angstproblematiek en/of middelenproblematiek met eventueel een co-morbide persoonlijkheidsproblematiek, binnen het kader van een residentiële unit. 

• U bent vanuit uw psychiatrische verantwoordelijkheid actief betrokken bij het opstellen en implementeren van het multidisciplinaire behandelplan en bewaakt de kwaliteit en de voortgang ervan.

• U werkt samen in een interdisciplinair team en leidt dit team vanuit een gemeenschappelijke visie  op medisch, verpleegkundig en paramedisch vlak.

• U draagt bij tot de verdere optimalisering van het kwaliteitsbeleid.

• Naast het residentiële werk, participeert u aan de poliklinische activiteit voor de doelgroep Ouderenpsychiatrie (min 2 u per week). Deze uren zijn supplementair aan de in hoofding vermelde uren en aan de 3 halve dagen polikliniek en liaison Ouderenpsychiatrie in het ZOL Genk.

Functie-eisen

• U bent erkend en geaccrediteerd als psychiater, of studeert net af.

• U hebt affiniteit en/of ervaring met de doelgroep ouderen.

• Het beschikken over een psychotherapeutische opleiding is vereist. Het beschikken over een systemisch/contextueel therapeutische therapieopleiding en/of ACT-opleiding is een pluspunt.

• U werkt graag in team, durft vernieuwende ideeën uit te werken en weet mensen te inspireren.

• U onderschrijft de visie op behoeftegestuurde zorg en persoonsgebonden zorg en werkt graag actief mee aan het vermaatschappelijken van de zorg.

• U onderschrijft de opdrachtverklaring van onze organisatie. 

Ons aanbod 

Wij zijn een Qualicor/NIAZ-geaccrediteerde organisatie en werken graag in vertrouwen met ‘contente & competente medewerkers’. Wij bieden u een fijne werkomgeving, een collegiale werksfeer en een boeiende functie waarin veel ruimte is voor eigen initiatief.  Samenwerking op zelfstandige basis (artsenassociatie Medisch Centrum St.-Jozef). 

Voor wat betreft de juiste voorwaarden en financiële afspraken voor de poliklinische activiteit in het ZOL Genk verwijzen wij naar dr. M. Burin (Martine.burin@ zol.be).

Wilt u meer weten over deze functie? Neem dan contact met Dr. K. Swysen, medisch directeur, via tel 089/50.91.11 of kristine.swysen@mc-st-jozef.be.

Solliciteren

Indien wij je interesse hebben gewekt, solliciteer dan snel!

Reageer voor 30 mei 2023 en stuur je CV en motivatie ter attentie van dr. Swysen, elektronisch naar kristine.swysen@mc-st-jozef.be of per brief naar Abdijstraat 2, 3740 Bilzen.