Vacatures

Psychiater

Turnhout

AZ Turnhout is op zoek naar een psychiater

AZ Turnhout heeft een dienst psychiatrie met 38 A en 7 a bedden en biedt een volledig psychiatrisch zorgprogramma aan met een hospitalisatieafdeling, een daghospitaal, een polikliniek,  liaison- en spoedgevallenfunctie.  Poliklinisch worden zowel algemeen psychiatrische als meer gespecialiseerde consultaties aangeboden. Het accent van opname ligt op ondersteuning en behandeling van patiënten in een emotionele crisis.

Wij werken op een gestructureerde manier samen met de andere diensten binnen ons ziekenhuis. Er is daarnaast een nauwe samenwerking met onder andere vzw verslavingszorg Kempen en het CKB (Crisis- en Kortdurende Behandeling) team. De dienst maakt deel uit van het Netwerk GGZ Kempen.

U zal deel uitmaken van een team van vier psychiaters. Samen met uw collega’s maakt u deel uit van de staf Psychiatrie en het pluridisciplinair psychiatrisch team, waar u meewerkt aan de ontwikkeling van patiëntenzorg. U begeleidt daarenboven samen met uw collega-psychiaters stagiairs geneeskunde.

Profiel

  • U bent erkend psychiater.

·       U hebt een sterke affiniteit met acute zorg.

·       U  werkt collegiaal en verbindend samen.

Wij bieden u

  • Een voltijdse betrekking
  • Een uitdagende, professionele werkomgeving die open staat voor eigen initiatief en creativiteit.

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan per mail met bijgevoegd CV tav  Goedele.Beckers@azturnhout.be, vertegenwoordiger van Paramarsa BV en medisch directeur,