Vacatures

Psychiater

PC Rustenburg Brugge

Het PC Rustenburg te Brugge is op zoek naar een Psychiater

Situering van ons centum?

Het Psychotherapeutisch Centrum Rustenburg te Brugge  is een plek waar psychiatrie en intensieve psychotherapie elkaar vinden. In PTC Rustenburg behandelen we geen ziektes maar mensen met psychische en psychiatrische problemen. 

Ons centrum is kleinschalig en werkt op maat van de patiënt. We hebben een uniek en gespecialiseerd psychoanalytisch georiënteerd groepspsychotherapeutisch aanbod. Zowel het kleinschalig karakter, het psychoanalytisch kader, de mensen die er werken, de patiënten die er verblijven als de psychotherapie beïnvloeden elkaar. Het is deze combinatie die PTC Rustenburg uniek maakt en gestalte geeft aan het therapeutisch proces.

Ons centrum is ingebed in het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg  Noord-West-Vlaanderen en maakt  uit van vzw Gezondheidszorg ‘Bermhertigheid Jesu’.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een 3e (en/of 4e) psychiater-psychotherapeut die enthousiasme voelt zich te engageren voor het jongvolwassenpaviljoen. Dit betreft twee maal 16 bedden. Dit kan door 1 psychiater opgenomen als fulltime of door 2 collega’s met een engagement van 12 uren residentiële werking. Poliklinische mogelijkheden zijn een meerwaarde. Intakes en poliklinisch werk worden ook verwacht.

Wat wordt van jou verwacht?

  • Je staat in voor het psychotherapeutisch en psychiatrisch proces in de patiëntenzorg en beleidsfunctie voor de afdeling.
  • Als nieuwe collega kom je terecht in een multidisciplinair team waar verwacht wordt om nauw samen te werken.
  • Je bent een dynamische collega met oog op intercollegiale samenwerking. Je bent betrokken,  zorgvuldig, betrouwbaar en professioneel.
  • Je hebt een vorming in psychoanalyse of wil je hiernaar oriënteren

Interesse voor deze mooie uitdaging?

Gelieve per e-mail te solliciteren (met curriculum vitae in bijlage) t.a.v.:    Dhr. Paul Braem, voorzitter van de vzw Gezondheidszorg ‘Bermhertigheid Jesu’, paul.braem@vzw.gzbj.be

Voor meer info kan je terecht bij dr. Veerle De Volder, hoofdarts a.i. PTC Rustenburg, Veerle.DeVolder@ptcrustenburg.be  of Koen Lefevre, regiodirecteur, Koen.lefevre@vzw.gzbj.be