Vacatures

Klinisch én beleidspsychiate

Sint Annendael Grauzusters Diest

Sint Annendael zoekt een Klinisch én beleidspsychiater ouderenpsychiatrie

Sint-Annendael Grauwzusters vzw is actief in de gezondheidszorg.  De vzw is een kleinschalig initiatief dat exploiteert: het psychiatrisch ziekenhuis Sint Annendael te Diest, het initiatief Beschut Wonen De Linde te Diest-Aarschot, het woon- en zorgcentrum Huize Sint-Augustinus te Diest en het woon- en zorgcentrum O.L.V. Ster der Zee te Scherpenheuvel. Samen met ongeveer 505 medewerkers werk willen maken van menselijke zorg, maar dan in een omgeving waarin we steeds op zoek zijn naar een beter gespecialiseerd aanbod. De vzw heeft ook een nauw en goed samenwerkingsverband met Z.Org KU Leuven en kent ook een groeiende samenwerking met AZ Diest.

Wat is jouw takenpakket?

De psychiater is werkzaam in onze diensten ouderenpsychiatrie, die omvatten:

De psychiatrische ziekenhuisafdeling St. Elizabeth én het team aanklampende mobiele zorg thuis bij ouderen met psychische problemen (samen 18u per week, gespreid over min. 4 dagen).

 “De Veste”: een gespecialiseerde consultatiedienst voor ouderen met zowel cognitieve als andere psychische problemen (aantal raadplegingen in overleg af te spreken, in principe onbeperkt). We koesteren met deze dienst de ambitie om verder uit te groeien tot locoregionaal expertisecentrum, gevoed door de 2-ledigheid van onze VZW (met zowel een ziekenhuis, mobiel team als twee woonzorgcentra), en in overleg en samenwerking met de diensten geriatrie en neurologie van AZ Diest.

Wie ben jij?

U bent erkend als specialist in de psychiatrie of zit in uw laatste jaar ASO Psychiatrie. U bent een deskundige, flexibele en enthousiaste collega, die echt multidisciplinair wil werken. U wil een geëngageerd medisch leiderschap in het beleid voor de doelgroep ouderen opnemen binnen onze VZW. U bent daarnaast bereid om voor andere doelgroepen in intra- en transmurale projecten een klinische rol op te nemen wanneer dat tijdelijk nodig is. U volgde of bent van plan een langdurig psychotherapeutische opleiding te volgen. U bent bekwaam in de uitvoering van ECT of bent bereid hiervoor een opleiding te volgen.

Wat bieden wij jou aan?

Jobtime is bespreekbaar (18 uur vaste jobtime per week binnen de medische ziekenhuisstaf, gespreid over minimum 4 weekdagen, als psychiater voor de ziekenhuisafdeling en het mobiel team; aangevuld met zelf te bepalen ruim aantal ambulante raadplegingen).

Extra financiële vergoeding voor de beleidsopdracht (leiderschap doelgroep ouderen).

Marktgunstige financiële voorwaarden voor de raadplegingen: 5% afdracht.

Veilige en stabiele IT-faciliteiten voor blended care met videoconsultaties.

Een secretariaatsfunctie voor het plannen, opvolgen en herschikken van afspraken.

De combinatie van een kleinschalige en aangename werkomgeving met de laagdrempelige toegankelijkheid tot een breed en gespecialiseerd zorgaanbod voor uw patiënten (inclusief opnamemogelijkheid indien nodig), zowel in regio Diest als op de campussen van onze nauwe samenwerkingspartner UPC & Z.Org KULeuven.

Maandelijks intervisiemoment met de collega-psychiaters en ASO’s.

Mogelijkheid tot uitbouw parallelle activiteit in het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg.

Door de nauwe samenwerking met Z.Org/UPC KU Leuven kunnen ook aanvullende job-opportuniteiten aldaar snel gedetecteerd en geëxploreerd worden.

Heb je interesse?

Voor meer informatie kan u terecht bij hoofdarts Dr. Wim Simons, Vestenstraat 1 te 3290 Diest