Vacatures

Psychiater

Het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Te Geel

OPZ Geel is ter ondersteuning van het artsenkorps, op zoek naar een Psychiater

Profiel

  • U bent een erkend psychiater of een laatstejaars in opleiding. In ons ziekenhuis werkt u in multidisciplinair teamverband, neemt deel aan wachtdiensten en eventuele nazorgprogramma’s. Verder bent u verantwoordelijk voor medicamenteuze ondersteuning en neemt u diagnosticerende taken op. 
  • U beschikt over de vaardigheden om samen te werken op basis van respect en vanuit de geest van voortdurend verbeteren. U bezit een heldere visie over zorg en kan deze visie in innovatief handelen vertalen.  Uw  communicatiestijl is open en u bent een teamplayer. U kan een visie ontwikkelen en overbrengen op een team en bent bereid eindverantwoordelijkheid op te nemen. U heeft interesse in residentiële psychiatrische zorg. U kan een visie ontwikkelen m.b.t. vermaatschappelijking van zorg. Tenslotte hebt u interesse in werken binnen mobiele teams in acute zorg voor volwassenen.

Wat bieden we: 

Een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur waarbij relevante ervaring wordt gehonoreerd, een bedrijfswagen, aantrekkelijke en gezinsvriendelijke arbeidsvoorwaarden, vormings- en opleidingskansen, een aantrekkelijke vakantieregeling, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, …  

Interesse?

Uw sollicitatiebrief met cv stuurt u naar het OPZ Geel, t.a.v. dr. Tom Geuens, hoofdarts, Dr. Sanodreef 4, 2440 Geel
Uiterlijk op 15 april.