Vacatures

Psychiater

Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge

Het Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge is op zoek naar een psychiater (18u)

Het Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge (PCGS) is een bloeiende organisatie met een ruim zorgaanbod in een breed netwerk. Het centrum neemt een innoverende rol op in de complexiteit van veranderingen binnen het GGZ-landschap.
Er is een rijke diversiteit qua behandelopvang, medisch-therapeutische oriëntatie en doelgroep. Hierbij houden we steeds vast aan onze missie om ontvankelijke zorg te combineren met een kwalitatief en geïndividualiseerd aanbod. Het centrum is psychotherapeutisch georiënteerd. De residentiële en ambulante arm van het ziekenhuis is verspreid over 2 locaties: een campus in centrum Gent voor volwassenpsychiatrie en een landelijke campus in Sleidinge (randstad Gent/Eeklo) voor volwassenpsychiatrie en de jongerencluster Yidam en Yugen.

 

Wij zoeken:

-      Om ons medisch team te versterken.

-      Een psychiater 18u + minimum 4 u polikliniek (kan uitgebreid worden),

Profiel:

-      U bent erkend volwassenpsychiater- flexibel., een teamspeler, netwerkgericht en werkt graag samen met partners uit de diverse sectoren.

-      U bent bereid te participeren in het wachtsysteem en de polikliniek. Een therapie-opleiding of de bereidheid deze te volgen strekt tot aanbeveling.

Wij bieden:

-      U maakt deel uit van een team van 12 psychiaters, 2 huisartsen en 3 kinder- en jeugdpsychiaters. U werkt in een collegiale en flexibele werkomgeving met sterke en dynamische multidisciplinaire teams.

-      Verloning binnen een systeem van gepoolde inkomsten van de psychiaters.

Wij verwachten graag uw kandidatuur voor 30 september 2022