Contact vvp

Lid worden

Hartelijk dank voor uw interesse in de VVP

Lid worden van de VVP kan wanneer u een erkend psychiater bent of wanneer u in opleiding bent tot psychiater.
Hiernaast krijgt u een overzicht van de voordelen wanneer u lid wordt.

Indien u lid wenst te worden, vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen en het voor u toepasselijke bedrag over te schrijven op rekeningnummer van de VVP vzw:
Reknr. 733-0264500-11 - IBAN: BE30 7330 2645 0011 - BIC: KREDBEBB
met vermelding van uw naam, voornaam en aard van uw lidmaatschap.

Familienaam
Titel
Voornaam
Geslacht

De door u, in dit formulier, verstrekte informatie is bestemd voor intern gebruik in de gegevensbank van de VVP. U hebt op elk ogenblik het recht op inzage, correctie of schrapping van deze gegevens.

Privé gegevens

Straat
Huisnr.
Postcode
Gemeente
Provincie
Telefoon
GSM
Geboorte datum
Email

Professionele gegevens idem

RIZIV nummer
Werkplaats
Voorziening
Straat
Huisnr.
Postcode
Gemeente
Provincie
Telefoon
Fax
Email
Erkenningsjaar
Beginjaar assistentschap
Talen
Werkdomein

VVP gegevens

Lidmaatschap
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
ASO's

Voor een aantal activiteiten van onze vereniging, wordt gevraagd naar identiteitsgegevens van onze leden (enkel naam en voornaam). Omwille van de privacy-wetgeving, moeten wij uw toestemming hebben om deze gegevens door te geven aan derden.

Wij willen benadrukken dat wij nooit adres- of andere persoonlijke gegevens doorgeven zonder uw toestemming. Het bekend kunnen maken van uw naam en voornaam zal echter de vlotte werking van de vereniging voor sommige aspecten ten goede komen (bv. sponsoring, het kunnen raadplegen van online tijdschriften, ...).

Ik geef mijn toestemming
om mijn naam en voornaam door te geven aan derden.

Daarnaast zullen wij van de VVP uit trachten een verwijzerslijst op te stellen voor collega’s hulpverleners en/of patiënten die op zoek zijn naar een psychiater in hun regio. Wij vragen daarom uw toestemming om hierin opgenomen te worden.

Ik geef mijn toestemming
om mijn naam, voornaam, werkplaats, werkdomein, talen op te nemen in een verwijzerslijst voor collega's hulpverleners en/of patiënten.
Paswoord
paswoord aanpassen
VVP web • Leuvensesteenweg 517 • B-3070 Kortenberg • Tel: 02 758 08 14 • GSM: 0498 54 37 05 • Fax: 02 759 98 78 info@vvp-online.be