Stop it Now!

Stop it now is een preventieproject dat zich richt op de preventie van seksueel kindermisbruik. Stop it Now! biedt een hulplijn aan voor mensen die zich zorgen maken over hun eigen seksuele gevoelens of gedrag naar minderjarigen en voor hun naasten.

Op deze manier biedt Stop it Now! een luisterend oor, informatie, advies en ondersteuning aan de doelgroep.

Daarnaast wil Stop it Now! de stap naar de gepaste hulp verkleinen. Deze webinar zal een korte toelichting geven van het fenomeen seksueel kindermisbruik, de preventie ervan en de hulplijn Stop it Now! en tracht de vertaalslag te maken naar hoe je als psychiater kan bijdragen aan de preventie van seksueel kindermisbruik.

Minne De Boeck studeerde Criminologie aan de Universiteit van Gent, daarna volgde ze er de Master Conflict en Development. Ze werkt als criminologe op het UFC en is er coördinator van de steunopdrachten in het kader van het Samenwerkingsakkoord Daders van Seksueel Misbruik. Minne vertegenwoordigt het UFC in het Vlaams Begeleidingscomité dat de werking van het Samenwerkingsakkoord opvolgt.

Verder onderhoudt ze de contacten met het netwerk, organiseert ze nationale en internationale vormingsmomenten, voert ze beleids- en praktijkondersteunende opdrachten uit en verzorgt ze de communicatie.

Minne wordt momenteel ook opgeleid tot Static Stable Acute-trainer en is projectverantwoordelijke van Stop it Now! Vlaanderen, een preventieproject in het kader van seksueel kindermisbruik.

Hier inschrijven aub

Tarieven:

25€ vvp-leden 50€ niet vvp-leden

We hopen u allen online te mogen begroeten

VVP activiteit

Informatie

14 september, 2020 - Webinar 20u

vvp

Spreker(s)

Minne De Boeck

Moderator

Kirsten Catthoor

Organisatornummer

2,862

Rubriek

2

Wenst u zich in te schrijven?

Inschrijven