Juridische opleiding Gerechtsdeskundige 2023 – 17u -21u

De rol van de gerechtsdeskundige wordt steeds belangrijker, veeleisender en uitdagender. Deze experts moeten een bijzondere juridische opleiding hebben gevolgd om opgenomen te worden in het register voor gerechtsdeskundigen.

Ook in 2023 kunt u hiervoor een beroep doen op de academische kennis van KU Leuven, aangevuld met de inzichten van ervaringsdeskundigen die dagelijks in de praktijk staan.

Naast de basismodules omvat deze nieuwe, veelzijdige opleiding een aantal bijkomende specialisatiemodules (rond forensische geneeskunde en schadeherstel en –begroting).

Kortom: een veelzijdig, boeiend en vooral kwalitatief hoogstaand lessenpakket.

Talrijke voordelen

Niet alleen biedt KU Leuven u deze opleiding aan een uitermate scherpe prijs: er zijn ook tal van extra voordelen aan verbonden. Zo ontvangt u het begeleidende cursusmateriaal in een overzichtelijk gebundeld naslagwerk. Bovendien bent u (na betaling van het inschrijvingsgeld) ingeschreven als student aan de KU Leuven. U geniet dus meteen ook van alle studentenvoordelen: toegang tot het online Toledo-platform (onder ander voor extra documentatie), toegang tot de bibliotheek, …

Andere activiteit

Op locatie

Informatie

14 februari, 2023 - Algemene principes van het bewijsrecht en de bewijsmiddelen in burgerlijke zaken (4 uren)

Postacademische juridische vorming KU Leuven

Plaats

Auditorium/lokaal-De Valk/ Leuven + Online

Spreker(s)

Prof.dr. Stefaan Voet

Inlichtingen

law.congresservice@kuleuven.be

Informatie

Inschrijven

Organisatornummer

2,862

Wenst u zich in te schrijven?

Inschrijven