Juridische opleiding Gerechtsdeskundige 2023 – (17:00 – 20:00)

De rol van de gerechtsdeskundige wordt steeds belangrijker, veeleisender en uitdagender. Deze experts moeten een bijzondere juridische opleiding hebben gevolgd om opgenomen te worden in het register voor gerechtsdeskundigen.

Ook in 2023 kunt u hiervoor een beroep doen op de academische kennis van KU Leuven, aangevuld met de inzichten van ervaringsdeskundigen die dagelijks in de praktijk staan.

Naast de basismodules omvat deze nieuwe, veelzijdige opleiding een aantal bijkomende specialisatiemodules (rond forensische geneeskunde en schadeherstel en –begroting).

Kortom: een veelzijdig, boeiend en vooral kwalitatief hoogstaand lessenpakket.

Talrijke voordelen

Niet alleen biedt KU Leuven u deze opleiding aan een uitermate scherpe prijs: er zijn ook tal van extra voordelen aan verbonden. Zo ontvangt u het begeleidende cursusmateriaal in een overzichtelijk gebundeld naslagwerk. Bovendien bent u (na betaling van het inschrijvingsgeld) ingeschreven als student aan de KU Leuven. U geniet dus meteen ook van alle studentenvoordelen: toegang tot het online Toledo-platform (onder ander voor extra documentatie), toegang tot de bibliotheek, …

Prijsinfo

1250 euro (incl. boek ‘Gerechtsdeskundigen, Handboek juridische opleiding’, die Keure)

* Vrij van BTW volgens art. 44, § 2, 4° WBTW (Onderwijs)

Erkenningen

Federale Raad van landmeters-experten (3 uur per les)

Het Belgische Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (wordt aangevraagd voor artsen (RIZIV-nummer startend met cijfer ‘1’))

BIV/IPI-Instituut voor vastgoedmakelaars

Andere activiteit

Op locatie

Informatie

7 februari, 2023 - Inleiding tot de opleiding + rechterlijke organisatie, algemene principes burgerlijk procesrecht (2 uren)

Postacademische juridische vorming KU Leuven

Plaats

Auditorium/lokaal-De Valk/ Leuven + Online

Spreker(s)

prof. dr. Stefaan Voet

Moderator

prof. dr. Stefaan Voet

Inlichtingen

law.congresservice@kuleuven.be

Informatie

Inschrijven

Organisatornummer

2,862

Wenst u zich in te schrijven?

Inschrijven