Intensieve training dialectische gedragstherapie( 9uur – 17 uu)r

De training is erop gericht om DGT-teams de kennis en vaardigheden aan te leren die nodig zijn om zelf een programma dialectische gedragstherapie op te zetten voor mensen die vastzitten in een vicieuze cirkel van langdurige suïcidaliteit en emotionele ontregeling. Aan de hand van presentaties, beeldmateriaal, demonstraties en rollenspellen geven de begeleiders inzicht in DGT en haar toepassingen in de praktijk. De inhoud is nadrukkelijk gebaseerd op de boeken ‘Dialectische gedragstherapie bij borderline persoonlijkheidsstoornis’ en ‘De DGT-vaardigheden. Handleiding voor de vaardigheidstraining dialectische gedragstherapie’. De intensieve training succesvol afronden is een noodzakelijke mijlpaal in het traject naar certificering als DGT-therapeut, -trainer of -team. De training bestaat uit twee delen van vijf dagen, met ongeveer een half jaar tussen beide delen. De boeken zijn apart aan te schaffen. De begeleidende powerpointpresentatie is in de prijs begrepen. Tijdens de tweede week zijn lunch en drank ook inbegrepen. Het aantal deelnemers wordt beperkt.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt je deelname vanaf 24 mei bevestigd of geannuleerd.

De noodzakelijke handboeken zijn niet in de prijs begrepen.

Accreditering

Accreditering psychiatrie wordt aangevraagd.

Andere activiteit

Op locatie

Informatie

Van 6 december, 2021 tot 10 december, 2021 - In deel 2 presenteert ieder team zijn werk. Ze krijgen feedback en consultatie van zowel de groep als de experts.

DGT Trainingen

Plaats

Auditorium Congrescentrum UPC KU Leuven - Leuvensesteenweg 517 - Kortenberg

Spreker(s)

Leen Dobbelaere, senior trainer, klinisch psycholoog en psychotherapeut Karin van Dam, psychotherapeut Sabine Poel, psycholoog en psychotherapeut

Inschrijven

Organisatornummer

2,862

Wenst u zich in te schrijven?

Inschrijven