Het tiende ggz-congres: een feest waard!

Beste collega hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg,

In 2020 zal het Vlaamse Congres Geestelijke Gezondheidszorg voor de tiende keer doorgaan. Is deze verjaardag een mijlpaal die we moeten vieren? Of laten we hem liever geruisloos passeren? Feesten is in ieder geval goed voor het immuunsysteem: actief deel uit maken van sociale netwerken werkt beschermend tegen hartziekten en verlengt de gemiddeldelevensduur. Het geheugen versterkt, de slaap verbetert en positieve emoties worden geactiveerd. Maar er is meer! Veel verbetering is mogelijk, de GGZ mag niet op haar lauweren rusten, en rondkijkend naar de dynamieken de inzet in de GGZ gebeurt dat ook niet volgens Kofi Annan vormt kennis een bijzondere kracht, en werkt informatie bevrijdend. Hij stelt dat opleiding de premisse is van vooruitgang, in elke samenleving, in elke familie. En dat is ons plan voor deze tiende editie van het Vlaamse Congres Geestelijke Gezondheidszorg: samen reflecteren, onszelf een spiegel voorhouden, discussiëren, en suggesties formuleren, om de vooruitgang van de GGZ te blijven aanzwengelen.

Mede namens het bestuur van de Forum Geestelijke Gezondheid, nodigen we u uit om een bijdrage te leveren aan het tiende Vlaamse Geestelijke Gezondheidscongres, en op 8 en 9 september 2020in Antwerpen samen de kaarsjes uit te blazen op de verjaardagstaart. We hopen helemaal in de wolken te zijn door uw inzendingen van out-of-the-box ideeën, opmerkelijke ervaringen en verbluffende plannen. Met hartelijke groeten.

http://www.ggzcongres.be/ggz2020.aspx?PageId=657

Dr. Kirsten Catthoor | wetenschappelijk secretaris VVP prof. Dr. Frieda Matthys | voorzitter VVP Dhr. Rik Van Nuffel | medewerker Steunpunt GG

VVP activiteit

Informatie

Van 3 februari, 2021 tot 4 februari, 2021

Steunpunt GG - VVP

Inlichtingen

info@steunpuntgg.be

Informatie

Inschrijven

Organisatornummer

2,862

Wenst u zich in te schrijven?

Inschrijven