Contact vvp

Vacatures

Psychiater (M/V)

Z.ORG KU Leuven Leuven

Zorg KU Leuven zoekt voor zijn Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven, Dienst Volwassenenpsychiatrie, een: Psychiater (m/v), voor het zorgprogramma Mind-Body

Functieomschrijving:
Het UPC zoekt een staflid psychiater (m/v) met een bijzondere interesse in medisch-psychiatrische comorbiditeit en functionele somatische stoornissen.
Op klinisch vlak is de opdracht om leiding te geven aan de Mind Body Unit en de CVS conventie. Verder zal deze collega ook verantwoordelijk zijn voor de liaisonfunctie van UPC in Campus Pellenberg van UZ Leuven. Deze klinische programma’s verlopen in nauwe samenwerking met een aantal diensten van UZ Leuven, waarmee een goede en intense samenwerking bestaat die we verder willen versterken.
Op wetenschappelijk vlak verwachten we dat deze collega een medisch-psychiatrische onderzoekslijn uitbouwt rond functionele somatische stoornissen, in samenwerking met de Mind Body Research groep (onderzoeksgroep psychiatrie, Departement Neurowetenschappen).
Voor de verdere uitbouw van de klinische functies en voor de ontwikkeling van het onderzoek, zal de collega nauw samenwerken met de andere units binnen de cluster Mind Body, met name de algemene liaison en de unit eetstoornissen.

Interesse? 
Richt je sollicitatiebrief en cv ter attentie van prof. dr. Filip Bouckaert, hoofdarts UPC KU Leuven met vermelding van referentienummer 2019-084 via onze website www.upckuleuven.be/jobs.

U kan solliciteren tot en met 31/01/2020. Voor meer info over de vacature kan je terecht bij prof. dr. Stephan Claes, diensthoofd Volwassenenpsychiatrie.

VVP web • Leuvensesteenweg 517 • B-3070 Kortenberg • Tel: 02 758 08 14 • GSM: 0498 54 37 05 • Fax: 02 759 98 78 • info@vvp-online.be