Contact vvp

Vacatures

Psychiater (MV)

PZ St. Annendael Diest

PZ St. Annendael zoekt een Psychiater voor de multidisciplinaire adviesraadpleging ter ondersteuning van de eerste lijn (Deeltijds 1 dag per week, van zodra mogelijk)

Psychiater (1 dag per week , van zodra mogelijk) voor onze multidisciplinaire adviesraadpleging ter ondersteuning 1e lijn

De Multidisciplinaire Adviesraadpleging is een gecombineerde consultatie van psycholoog en psychiater die er op gericht is de toegankelijkheid tot gedegen, specialistisch advies met betrekking tot geestelijke gezondheidsproblemen in regio Diest te bevorderen. Vanuit een eenmalige combinatieconsultatie bieden we grondige, multidisciplinaire, bio-psycho-sociaal geïnspireerde bejegenings-, behandelings- en verwijsadviezen. Hierdoor wordt het voor de huisarts mogelijk om (samen met patiënt en zijn/haar familie) opnieuw de regie van het ggz-zorgtraject en diens herstelproces in handen te nemen of te houden.

Profiel

U bent erkend als specialist in de psychiatrie of zit in uw laatste jaar ASO Psychiatrie. U bent een deskundige, flexibele en enthousiaste collega met een sterk profiel, die echt multidisciplinair wil werken. U volgde of bent van plan een langdurig psychotherapeutische opleiding te volgen.


Aanbod

Een kleinschalige en aangename werkomgeving, gericht op individuele noden en krachten van de patiënt, ingebed in een groter zorgnetwerk met Z.org KU Leuven.

Combinatie met andere vacante functies in St. Annendael is mogelijk.

Er is de opportuniteit om aanvullende ‘klassieke’ algemene ambulante raadplegingen te houden binnen onze poliklinische werking en/of in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg in Diest.


VVP web • Leuvensesteenweg 517 • B-3070 Kortenberg • Tel: 02 758 08 14 • GSM: 0498 54 37 05 • Fax: 02 759 98 78 • info@vvp-online.be