Agenda vvp

Agenda

Symposium '10 jaar Pas & Dam - "Twin" - PAAZ groeninge opent zijn deuren'

13
mrt

Dankzij een noodzakelijke beddenuitbreiding , 10 jaar terug , kon de dienst psychiatrie van het az groeninge te Kortrijk starten met een meer gedifferentieerd behandelprogrammavoor specifieke doelgroepen in de volwassenenpsychiatrie.

De oorspronkelijke Psychiatrische Afdeling van het Algemeen Ziekenhuis (PAAZ met 35 bedden) werd met dit opzet gesplitst in twee nieuwe “twin” -subunits met name PAS( Psychose , Angst - & Stemmingsstoornissen ) en DAM ( Aanpassingsstoornissen & Middelenmisbruik ) , telkens met 25 bedden.

De artsen en de beide teams willen dit“tinnen bruidspaar “ samen met jullie vieren op 13 maart .

In een eerste deel stellen de medewerkers van de teams hun werking voor in interactieve workshops en gooien we bij deze de deuren van het Huis van Beweging open. Vooral voor hen die niet vertrouwd zijn met geestelijke gezondheidszorg, kan dit deel een boeiende kennismaking zijn.

In een tweede deel verwelkomen de psychiaters jullie graag in het Notenhof voor een academische voordracht van prof. dr. Bernard Sabbe rond de toekomst van de psychiatrie als neurowetenschap.

Dit alles , conform goede traditie , wordt gevolgd door een receptie met natje , knabbel en een gezellige babbel !


Info

op woensdag 13 mrt 2019

Plaats:
Auditorium Het Notenhof - AZ Groeninge - Kortrijk

Organisatie:
AZ Groeninge

Spreker(s):
Wim Lecot, Koen Titeca, Bernard Sabbe

Inlichtingen:
congressecretariaat@azgroeninge.be
Website AZ Groeninge

Documenten:
uitnodiging_paaz.pdf

VVP web • Leuvensesteenweg 517 • B-3070 Kortenberg • Tel: 02 758 08 14 • GSM: 0498 54 37 05 • Fax: 02 759 98 78 • info@vvp-online.be